OFICIAL – tutorial depunere Schema ajutor Măsura 1 „MICROGRANTURI”

2
2261

Dupa cum stiti, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a anunțat lansarea etapei de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro ÎNCEPÂND DE LUNI, 12 OCTOMBRIE 2020, ora 10.00. Pentru a vă familiariza cu modelul formularului de înscriere puteți descărca un tutorial oficial de pe link-ul de mai jos.

PENTRU A DESCARCA TUTORIALUL – CLICK AICI

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

ALTE INFORMATII UTILE AICILINK

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

2 COMENTARII

  1. buna ziua, va rog sa imi spuneti daca sunt posibile microgranturi, sau altfel de formule de sprijin si pentru I. I., intreprinderi individuale cu cel putin un angajat!
    acestea nu sunt incluse in modelul/ schema 1 din prezentele norme.
    multumesc,
    ane-mari ileana

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.