Care este numărul de zile lucrătoare (și ore) pentru luna SEPTEMBRIE 2020 – pentru CIM cu normă întreagă sau CIM cu timp parțial (util)

1
1136

Deoarece avem multe intrebari pe aceasta tema, ne-am gandit sa recapitulam si in aceasta luna tabelul initial in care am prezentat zilele lucrătoare din fiecare luna a anului 2020DETALII AICI – precum si distributia pe ore a acestora, in functie de tipul de CIM (cu timp normal sau partial).

In concluzie, pentru un CIM cu norma intreaga – numărul de zile lucrătoare pentru luna SEPTEMBRIE 2020 – este de 22 de zile (176 ore). Pentru celelalte categorii de CIM-uri, aveti detaliile mai jos.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

INFO – Stabilirea salariului de bază minim brut sub nivelul celui prevăzut de HG nr. 935/2019 – nivel contravenții (sancțiuni) – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Zile/Ore Lunare
Articolul precedentSinteza săptămânii 28.09.2020 – 02.10.2020 – termen justificare subvenție telemuncă, ghid oficial depunere (ajutor kurzarbeit), modificări Codul Muncii, etc.
Articolul următorActe de inspecție economico-financiară – ce a adus nou OMFP nr. 2737/2020

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.