AcasăReglementari contabileActe de inspecție economico-financiară - ce a adus nou OMFP nr. 2737/2020

Acte de inspecție economico-financiară – ce a adus nou OMFP nr. 2737/2020

Dupa cum stiti, in MO 868 din 23 septembrie 2020, a fost publicat – Ordinul ministrului finanțelor publice nr . 2737/2020 din 10 septembrie 2020TEXT INTEGRAL – privind aprobarea modelului şi conţinutului actelor de control şi ale unor formulare utilizate în activitatea de inspecţie economico-financiară.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI CATEVA PRECIZARI SUPLIMENTARE – 🔍 VIA AJFP DAMBOVITA 🔍 (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS:

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

👉 Inspecţia economico-financiară este organizată la nivel central în cadrul Ministerului Finanţelor Publice şi la nivel teritorial în cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice (DGRFP) şi se exercită prin structuri specializate.

Inspecţia economico-financiară se efectuează, cu precădere, la regiile autonome și societățile la care statul sau o primărie este acţionar unic sau deține o participație majoritară.

👉 Verificările efectuate de către inspecţia economico-financiară vizează, în principal, respectarea reglementărilor economico-financiare şi contabile, exactitatea şi realitatea datelor, gestiunea economico-financiară în raport cu scopul, obiectivele şi atribuţiile prevăzute în actele de constituire.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Prin ordin au fost aprobate modele ale actelor de control, cum ar fi:

📌 Raport de inspecție economico-financiară; Notă unilaterală
📌 Proces verbal; Raport de urmărire a îndeplinirii măsurilor dispuse
📌 Raport de verificare documentară prealabilă; Notă de constatare
📌 Raport intermediar; PROCES-VERBAL de constatare şi sancţionare a contravenţiilor;
📌 Dispoziție obligatorie; Notă explicativă; Invitație; Declarație
📌 Adresă de solicitare de acte, documente, înscrisuri, evidenţe, situaţii, informaţii necesare derulării acţiunii de inspecţie economico-financiară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum stiti, in MO 868 din 23 septembrie 2020, a fost publicat - Ordinul ministrului finanțelor publice nr . 2737/2020 din 10 septembrie 2020 - TEXT INTEGRAL - privind aprobarea modelului şi conţinutului actelor de control şi ale unor formulare utilizate în activitatea...Acte de inspecție economico-financiară - ce a adus nou OMFP nr. 2737/2020
error: Conținutul este protejat !!