AcasăCodul munciiANOFM - 99,95% din cuantumul plăților realizate în contul șomajului tehnic au...

ANOFM – 99,95% din cuantumul plăților realizate în contul șomajului tehnic au fost plăți conforme

99,95% din cuantumul plăților realizate de ANOFM în perioada stării de urgență, pentru măsurile de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice SARS-CoV-2, au fost plăți conforme.

Referitor la activitatea ANOFM, raportul Curții de Conturi “Gestionarea resurselor publice în perioada stării de urgență”, realizat la solicitarea Parlamentului României, prevede că: „s-a desfășurat în condiții de respectare a atribuțiilor legale, asigurându-se continuitatea, deși sarcinile specifice suplimentare au dublat volumul de lucru și au fost puse în aplicare fără o suplimentare a personalului existent, printr-o angajare totală a întregului personal, prin ore suplimentare, inclusiv în perioada sărbătorilor legale și prin optimizarea fluxurilor și procedurilor de lucru.”

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

Având în vedere concluzia raportului Curții de Conturi, potrivit căreia 99,95% din cuantumul plăților realizate de ANOFM pentru măsurile de sprijin stabilite de guvern în perioada stării de urgență, respectiv pentru plata șomajului tehnic în condițiile art. XI din OUG nr.30/2020 și pentru plata indemnizației pentru zile libere acordate părinților în condițiile Legii 19/2020, ANOFM precizeaza că întreg procesul s-a desfășurat într-o manieră rapidă și eficientă. ANOFM mulțumeste pe această cale angajaților și partenerilor instituționali, pentru implicarea și colaborarea din ultimele luni.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
99,95% din cuantumul plăților realizate de ANOFM în perioada stării de urgență, pentru măsurile de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice SARS-CoV-2, au fost plăți conforme. Referitor la activitatea ANOFM, raportul Curții de Conturi “Gestionarea resurselor publice în perioada stării de urgență”,...ANOFM - 99,95% din cuantumul plăților realizate în contul șomajului tehnic au fost plăți conforme
error: Conținutul este protejat !!