Cod Fiscal 2020 și CPF 2020 – actualizate la 19.06.2020 (integral, editabil, gratuit)

2
2574

Codul Fiscal in varianta oficiala (valabil la 19.06.2020) nu a fost inca postat – pe site-ul oficial al ANAF – nefiind actualizat la zi (2020) cu ultimele modificări la Legii 227/2015, pe care le găsiți, ca de fiecare data – si pe site-ul nostru.

Accesand link-urile de mai jos veti avea acces la variantele in vigoare la momentul de fata – actualizate cu cele mai noi modificari. Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA CODUL FISCAL (ultima vers. 2020) – CLICK AICI

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

PENTRU A DESCARCA CODUL DE PROCEDURA FISCALA (ultima vers. 2020) – CLICK AICI

UTIL – Câte zile lucrătoare sunt în fiecare luna din anul 2020 (inclusiv detaliere pe ore lucrătoare) ? – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

⚠️ NU UITATI – NOUL TERMEN DE DEPUNERE AL DECLARATIEI UNICE ESTE – 30.06.2020.DETALII SESIUNE ANAF FACEBOOKiar pentru a beneficia de bonificații, cei care au depus DU, trebuie sa o depună din nou pe noul formatclick aici pentru detalii ⚠️

Articolul precedentUTIL ȘI NOU – precizări ANAF referitoare la depunerea Declarației Unice (în vederea acordării bonificației/bonificațiilor)
Articolul următorOPANAF nr. 2668/2020 – conectare online case de marcat (info și text integral)

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.