AcasăCodul munciiNOU - clarificări pe tema prelungirii ICC și a stimulentului de inserție,

NOU – clarificări pe tema prelungirii ICC și a stimulentului de inserție,

Potrivit sefului ANPIS – sursa – avand in vedere ca că s-au primit foarte multe mesaje pe tema prelungirii ICC și a stimulentului de inserție, acesta face urmatoarele CLARIFICĂRI:

❗️ ICC și stimulentul de inserție se prelungesc după data de 13 iunie DOAR pentru cei care ar trebui să revină la muncă în DOMENIILE RESTRICȚIONATE prin deciziile autorităților.

❗️ ICC și stimulentul de inserție NU se prelungesc pur și simplu până la 31 decembrie 2020, ci DOAR în măsura în care se mențin restricții și DOAR în domeniile vizate de acestea.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

❗️ Pentru sprijinirea celor care au un loc de muncă la care să revină, dar nu au opțiuni pentru îngrijirea/supravegherea copiilor, s-a luat decizia REDESCHIDERII creșelor și grădinițelor, atât a celor private cât și a celor DE STAT.

Seful ANPIS a mai precizat ca – pe toată perioada stării de urgență și până la acest moment, au fost sprijinite DIN PLIN toate categoriile afectate. Odată cu repornirea majorității sectoarelor din economie, decizia CORECTĂ și SĂNĂTOASĂ pe care am luat-o Ministerul si ANPIS – este de a încuraja revenirea la muncă, oferind soluții complementare pentru cei care o fac.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

Acesta a mai precizat ca – in continuare venim cu suport financiar consistent pentru cei care încă sunt în IMPOSIBILITATEA de a-și relua activitatea în urma deciziilor autorităților.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Potrivit sefului ANPIS - sursa - avand in vedere ca că s-au primit foarte multe mesaje pe tema prelungirii ICC și a stimulentului de inserție, acesta face urmatoarele CLARIFICĂRI: ❗️ ICC și stimulentul de inserție se prelungesc după data de 13 iunie DOAR pentru cei...NOU - clarificări pe tema prelungirii ICC și a stimulentului de inserție,
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura