AcasăNewsOFICIAL - casele de marcat vor fi conectate la serverele ANAF începând...

OFICIAL – casele de marcat vor fi conectate la serverele ANAF începând de astăzi

Potrivit Ministrului de Finante – sursa – in cursul zilei de azi, MFP a finalizat (în doar câteva luni – potrivit declaratiilor oficiale), un proiect aflat pe agenda publică de peste 10 ani.

Urmare a acestui proiect – casele de marcat vor fi conectate la serverele ANAF începând de astăzi!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Potrivit ministrului – acest proiect a fost amânat de toate guvernele pentru că elimina o mare parte din evaziunea fiscala.

Ministrul a mai spus ca va continua TOATE proiectele în ritm accelerat în următoarele luni.

UTIL – două noi resurse pentru contabili (canal YouTube și grup Telegram)click aici

Transformarea digitală a Ministerului Finanțelor Publice și Agenției Naționale de Administrare Fiscală rămâne principala măsură prin care se va îmbunătăți substanțial relația cu firmele și populația – potrivit ministrului. MFP va continua proiectele în ritm accelerat în următoarele luni – aceste schimbări nu vor aduce doar informații mai complete și de calitate din economie, ci vor asigura o competiție cât mai corectă între companii și o implicare tot mai redusă a statului în activitatea firmelor – a declarat ministrul Finanțelor Publice.

PS – nu facem politica, doar va informam despre noutatile in domeniu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Potrivit Ministrului de Finante - sursa - in cursul zilei de azi, MFP a finalizat (în doar câteva luni - potrivit declaratiilor oficiale), un proiect aflat pe agenda publică de peste 10 ani. Urmare a acestui proiect - casele de marcat vor fi conectate...OFICIAL - casele de marcat vor fi conectate la serverele ANAF începând de astăzi
error: Conținutul este protejat !!