AcasăCodul munciiCLARIFICĂRI - formulare necesare șomaj tehnic ANOFM sau indemnizații acordate de AJPIS...

CLARIFICĂRI – formulare necesare șomaj tehnic ANOFM sau indemnizații acordate de AJPIS (SRL, PFA, II, IF, – pentru aprilie 2020)

Avand in vedere articolul anterior cu privire la – comunicarea ANOFM de a NU folosi pentru somaj tehnic/indemnizatii – formularele aferente lunii Martie, de a nu le mai transmite prin e-mail, dar si precizarile cu privire la formulare acceptateDETALII AICI – redactia noastra vine cu urmatoarele precizari.

Descarcati formularele de pe AICI.GOV.RO in momentul in care sunteti pregatiti a le urca pewww.aici.gov.ro adica aveti toate documentele necesare pentru completarea acestoaraSI NU UITILIZATI ALTE FORMULARE POSTATE PE DIFERITE SITE-URI.

UPDATE – AICI.GOV.RO – INTRA IN MENTENANTA DUPA ORA 19:00 (30.04.2020) – DETALII AICI – DECI SE PARE CA SE MODIFICA CEVA.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

In felul acesta nu riscati sa aveti probleme – in cazul in care PDF-urile inteligente de pe – www.aici.gov.ro – “sufera” vreo modificare rapida de ultim moment.

In speranta ca v-am fost de folos cu informatiile de mai sus, va multumim.

OFICIAL – cerințe solicitări șomaj tehnic aferent lunii aprilie 2020 (excludere CIM activ, cu norma întreaga, la un alt angajator) – click aici

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Avand in vedere articolul anterior cu privire la - comunicarea ANOFM de a NU folosi pentru somaj tehnic/indemnizatii - formularele aferente lunii Martie, de a nu le mai transmite prin e-mail, dar si precizarile cu privire la formulare acceptate - DETALII AICI - redactia...CLARIFICĂRI - formulare necesare șomaj tehnic ANOFM sau indemnizații acordate de AJPIS (SRL, PFA, II, IF, - pentru aprilie 2020)
error: Conținutul este protejat !!