ANOFM – nu folosiți formularele aferente lunii Martie, nu le mai transmiteți prin e-mail, link formulare acceptate

8
467

Va redam in cele ce urmeaza comunicarea oficiala a AJOFM Arad cu privire la somajul tehnic – dupa 01.05.2020. Speram sa va fie de folos.

Atentie!!!

Documentele aferente lunii Aprilie vor fi disponibile pe platformawww.aici.gov.ro – incepand cu data de 01 Mai 2020. (n.r. – deci nu va grabiiti sa le completati de acum, ca sa le aveti pregatite pentru prima zi din mai 2020).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

ANOFM va roaga sa nu folositi formularele aferente lunii Martie!

Nu se mai accepta transmiterea documentelor pentru somaj tehnic prin e-mail, se va folosi exclusiv platforma – www.aici.gov.ro – incepand cu data de 01 Mai 2020. – pentru aceasta.

OFICIAL – cerințe solicitări șomaj tehnic aferent lunii aprilie 2020 (excludere CIM activ, cu norma întreaga, la un alt angajator) – click aici

Important ! Formularele acceptate sunt cele generate de platformawww.aici.gov.ro – incepand cu data de 01 Mai 2020. Nu utilizati alte formulare!

✅ Astfel, pe platforma aici.gov.ro, fișierele care vor trebui descărcate și completate vor fi în format pdf inteligent, ajutându-i pe angajatori prin calcularea automată a indemnizațiilor de șomaj tehnic, verificând tototadă eventualele greșeli de completare a câmpurilor prestabilitesursa.

Clarificări MFP – referitor la depunerea D 112 (NOU – completare „Anexa Asigurat” pentru persoana aflată în șomaj tehnic) – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Stare de Urgenta 2020
Articolul precedentOFICIAL (Min. Muncii) – situația CIM suspendate/încetate la data de 29.04.2020 (scădere mică)
Articolul următorCLARIFICĂRI – formulare necesare șomaj tehnic ANOFM sau indemnizații acordate de AJPIS (SRL, PFA, II, IF, – pentru aprilie 2020)

8 COMENTARII

  1. […] – AJOFM (oficial) – cum evitam erorile lunii martie, în privința documentelor aferente șomajului tehnic – CLICK AICI – OFICIAL – cerințe solicitări șomaj tehnic aferent lunii aprilie 2020 (excludere CIM activ, cu norma întreaga, la un alt angajator) – click aici – CLARIFICĂRI – formulare necesare șomaj tehnic ANOFM sau indemnizații acordate de AJPIS (SRL, PFA, II, IF, – pentru aprilie 2020) – CLICK AICI – Comunicarea ANOFM de a NU folosi pentru somaj tehnic/indemnizatii – formularele aferente lunii Martie, de a nu le mai transmite prin e-mail, dar si precizarile cu privire la formulare acceptate – DETALII AICI […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.