NEWS – precizări oficiale cu privire la semnarea documentelor depuse pe aici.gov.ro (șomaj tehnic)

9
1124

Dupa cum am precizat acum cateva articole – DETALII AICIincepand cu data de 03.04.2020 – documentele de acordare a șomajului tehnic ❗️NU❗️ mai pot fi trimise pe adresele de e-mail „[email protected], care au fost închise, ci numai pe platfomra aici.gov.ro.

Avand in vedere ca pe platforma pentru depunere documente (aferente solicitare sume șomaj tehnic) – se precizeaza ca este obligatoriu sa aplicati semnătură digitală, venim cu cateva resurse „descoperite” de noi, pentru clarificarea problemelor actuale (cu privire la semnare):

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

– Pagina oficiala de FB – ANOFM / FII Informat – specifica faptul ca – prin intermediul platformei pot transmite documente şi angajatorii care nu deţin semnatură digitală;
– Pe pagina oficiala a AJOFM Bacau – se precizeaza ca – IN CAZUL IN CARE DOCUMENTATIA ESTE SEMNATA ELECTRONIC DE ALTA PERSOANA DECAT REPREZENTANTUL LEGAL AL ANGAJATORULUI (EX CONTABIL) , SE VA ANEXA SI IMPUTERTNICIREA DATA ACESTEIA IN FORMAT PDF, SEMNATA OLOGRAF DE REPREZENTANTUL LEGAL AL ANGAJATORULUI.

IMPORTANT (OFICIAL) – informare angajatori care aplică șomaj tehnic – prestarea muncii este interzisă (amenzi foarte mari) – click aici

IN CONCLUZIEse pare ca putem depune documentele fara probleme, chiar daca nu avem semnatura digitala. O sa revenim daca apar si alte noutati.

Articolul precedentOrdin ANOFM nr. 346/2020 – legislație zile libere părinti (MODEL – Declarație Angajator și Anexa 1 la aceasta)
Articolul următorAdeverință angajator sănătate 2020 (model) – conform ultimelor modificări legislative (Ordin 502/417/2020)

9 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.