AcasăDeclaratia Unica 212Situație cu cifra de afaceri lunară în sector construcții - pentru clienți...

Situație cu cifra de afaceri lunară în sector construcții – pentru clienți (ajută la corecta raportare în D 112 (model)

Va readucem aminte, cum am facut si anul trecut, ca – incepand cu 01.01.2019, sunt anumite situatii cand este dificil sa stabilesti cat din CA (doar din facturile emise) este aferent constructii si cat restul. Colegul nostru – Denes Endre – a redactat un model de situatie (tabel), ce trebuie trimis la client, pe care apoi sa o cereti completata de clientii in cauza – lunar (pentru cei care incep activitati in acest sector anul acesta).

Cei care au avut anul trecut o CA in sector constructii > 80% (din total CA), atunci aplica automat si in 2020 facilitatile in cosnturctii. Speram sa va fie de folos si multumim din nou colegului nostru pentru ajutor.

PENTRU A DESCARCA SIT. CIFRA AFACERI – CLICK AICI

UTIL – Răspuns de la ANAF cu privire la completarea de către un SRL a rândului “161a” din BILANȚ la 31.12.2019 – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va readucem aminte, cum am facut si anul trecut, ca - incepand cu 01.01.2019, sunt anumite situatii cand este dificil sa stabilesti cat din CA (doar din facturile emise) este aferent constructii si cat restul. Colegul nostru - Denes Endre - a redactat un...Situație cu cifra de afaceri lunară în sector construcții - pentru clienți (ajută la corecta raportare în D 112 (model)
error: Conținutul este protejat !!