AcasăNewsCum spălam corect mâinile ? - model afiș informare pentru postare la...

Cum spălam corect mâinile ? – model afiș informare pentru postare la societăți (educație igienă)

Pornind de la initiativa colegilor de pe grupurile de FacebookGabi Jeler – si avand in vedere marea problema din ziua de azi (Covid-19/Coronavirus), incercam si noi sa aducem atentiei procedura corecta a spalatului pe maini.

Practic, incercati sa o distribuiti clientilor vostrii, dar si sa o afisati la birourile voastre – ca un factor educational cu privire la igiena de zi de zi. Este de preferat ca aceasta „Tehnica a spălării corecte a mâinilor” sa fie pusa unde exista o chiuveta cu apa – pentru sanatatea clientilor fiecarei entitati si a entitatii in sine.

PENTRU A DESCARCA TEHNICA SPARE MAINI – CLICK AICI

ULTIMA ORĂ – MMPS recomandă 3 măsuri de flexibilizare a raporturilor de muncă (prevenirea răspândirii infectării) – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

ULTIMA ORĂ – ANAF recomandă interacțiunea LA DISTANȚĂ cu unitățile fiscale (oficial) – click aici

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Pornind de la initiativa colegilor de pe grupurile de Facebook - Gabi Jeler - si avand in vedere marea problema din ziua de azi (Covid-19/Coronavirus), incercam si noi sa aducem atentiei procedura corecta a spalatului pe maini. Practic, incercati sa o distribuiti clientilor vostrii,...Cum spălam corect mâinile ? - model afiș informare pentru postare la societăți (educație igienă)
error: Conținutul este protejat !!