Min. Muncii – clasament național angajatori activi vs. controale pentru respectarea legislației muncii

0
283

Potrivit unei postari de pe pagina de Facebook al Munistrului Muncii – link – cel mai mare coșmar pentru administrație, pentru cei care sunt obișnuiți să se muncească ineficient, este transparența.

Ministrul a precizat ca potrivit datelor care arată rezultatele activității Inspecției Muncii/Inspectoratelor Teritoriale de Muncă – in Bucuresti, locul unde există cei mai mulți angajatori activi, numărul controalelor pentru respectarea legislației muncii este atât de mic.

Alte semne de întrebare le ridică cele 168 de controale la anumite societăți (nu are importanță care sunt) în ultimii 3 ani.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sunt societăți comerciale cu peste 70 de avertismente iar altele cu peste 42 de amenzi. Angajatorii din cele 14 județe, din imaginea de mai jos (click pe poza pentru marire) – reprezintă 58,5% din totalul angajatorilor din țară. Cea mai mare pondere a controalelor vizează respectarea relațiilor de muncă (59,16%).

Ministrul este d eparere ca – discrepanța în aplicarea legii este uriașă si a cerut mai multe explicații despre cum sunt selectați angajatorii incluși în planurile anuale/campaniile tematice de control.

ATENȚIE – facilitățile fiscale, prelungite până la 31 iulie 2020 (oficial ANAF) – click aici

IN COCLUZIE (N.R.) – NOI SUNTEM DE PARERE CA O SA URMEZE O SERIE DE CONTROALE DE LA ITM-URILE DIN FIECARE JUDET – PENTRU A DEMONSTRA … NU STIM CE … DAR CONFORM EXPERIENTEI NOASTRE DE CONTABILI – STIM DEJA PENTRU CE. SA SPERAM CA ESTE OK PENTRU NOI – CEI CARE LE PLATIM SALARIILE.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Controale ITM
Articolul precedentATENȚIE (oficial) – indisponibilitate temporară a Sistemului Informatic Integrat Vamal
Articolul următorCNPP – precizări referitoare la formatul și conținutul adeverinței care atestă încadrarea unor perioade în condiții de grupa I și/sau a II-a de muncă
Potrivit unei postari de pe pagina de Facebook al Munistrului Muncii - link - cel mai mare coșmar pentru administrație, pentru cei care sunt obișnuiți să se muncească ineficient, este transparența. Ministrul a precizat ca potrivit datelor care arată rezultatele activității Inspecției Muncii/Inspectoratelor Teritoriale...min-muncii-clasament-national-angajatori-activi-vs-controale-pentru-respectarea-legislatiei-muncii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.