Salariul minim pe economie ar putea crește cu 7,2% (față de 8,7 %, conform proiect inițial) – COMUNICAT OFICIAL

0
235

Intr-o postare publicata azi pe Facebook – link – Premierul Ludovic Orban a declarat faptul ca – ”În cursul acestei săptămâni, definitivăm propunerile pentru formula de calcul a salariului minim. Dacă stabilim că formula de calcul pentru salariul minim va fi determinată de rata inflației, indicele de creștere a prețurilor de consum, și de indicele de creștere a productivității, salariul minim pe economie ar putea crește cu 7,2% (cca. 150 lei – conform calculelor acestui site).

Dupa cum stiti, daca urmariti site-ul nostru – reprezentantii Guvernului au declarat saptamana trecuta ca – DETALII AICInivelul salariului minim, valabil începând cu 01.01.2020 – este posibil a se adopta până la final de luna noiembrie 2019 .

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Dupa cum cunoasteti, vechiul Guvern a initiat in 23.10.2019 un – Proiect de Hotărâre pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată (PENTRU 2020)DETALII SUPLIMENTARE AICIprin care se propunea ca salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată să fie majorat la 2.262 lei lunar începând cu data de 1 ianuarie 2020, ceea ce reprezintă o creștere de 8,7 % față de luna decembrie 2019.

ASTEPTAM DECI – VERDICTUL FINAL, CA SA STIM SA NE PREGATIM SI NOI DIN TIMP.

Depunerea Declarației 112 începând cu luna IULIE 2019 de către angajatorii din domeniul construcțiilor potrivit OUG 43/2019 si OMFP 3063/2019 – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Salarizare
Articolul precedentTICHETELE CULTURALE – cum se acordă, nivel maxim, plus alte considerații generale (info oficial nov. 2019)
Articolul următorTICHETELE DE MASĂ – cum se acordă, limite acordare, alte considerații generale (info oficial nov. 2019)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.