AcasăImpozite/TaxeOG nr. 6/2019 (facilitați fiscale) - tabel comparativ restructurare obligații/anulare obligații accesorii...

OG nr. 6/2019 (facilitați fiscale) – tabel comparativ restructurare obligații/anulare obligații accesorii (în funcție de nivel datorii)

Restructurarea/Anularea obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 în cazul debitorilor care au datorii în cuantum mai mare sau egal (restructurare)/mai mici (anulare) cu suma de un milion lei, reglementată prin Ordonanţa Guvernului nr. 6/2019INFO 1 AICI SI INFO 2 AICI – privind instituirea unor facilități fiscale, face obiectul multor discutii, motiv pentru care AJFP Dambovita a trimis prin intermediul email-ului un material interesant cu privire la subiect, organizat sub forma de tabel.

Speram sa va fie de folos, multumind in acelasi timp institutiei pentru posibilitatea preluarii materialului.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL OFICIAL (OUG 6/2019) – CLICK AICI

Prezentarea OG nr. 6/2019, realizată de Ministerul Finanțelor Publice – documentul oficial – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Restructurarea/Anularea obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 în cazul debitorilor care au datorii în cuantum mai mare sau egal (restructurare)/mai mici (anulare) cu suma de un milion lei, reglementată prin Ordonanţa Guvernului nr. 6/2019 - INFO 1 AICI SI INFO 2 AICI -...OG nr. 6/2019 (facilitați fiscale) - tabel comparativ restructurare obligații/anulare obligații accesorii (în funcție de nivel datorii)
error: Conținutul este protejat !!