OG nr. 6/2019 (facilitați fiscale) – tabel comparativ restructurare obligații/anulare obligații accesorii (în funcție de nivel datorii)

3
425

Restructurarea/Anularea obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 în cazul debitorilor care au datorii în cuantum mai mare sau egal (restructurare)/mai mici (anulare) cu suma de un milion lei, reglementată prin Ordonanţa Guvernului nr. 6/2019INFO 1 AICI SI INFO 2 AICI – privind instituirea unor facilități fiscale, face obiectul multor discutii, motiv pentru care AJFP Dambovita a trimis prin intermediul email-ului un material interesant cu privire la subiect, organizat sub forma de tabel.

Speram sa va fie de folos, multumind in acelasi timp institutiei pentru posibilitatea preluarii materialului.

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL OFICIAL (OUG 6/2019) – CLICK AICI

Prezentarea OG nr. 6/2019, realizată de Ministerul Finanțelor Publice – documentul oficial – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Materiale ANAF/MFP
Articolul precedentExcepţii de la regimul de accizare pentru produse energetice – speță oficială ANAF
Articolul următorRevocare autorizație de antrepozit fiscal – se pot valorifica produsele accizabile, materii prime și semifabricate aflate în stoc ?
og-nr-6-2019-facilitati-fiscale-tabel-comparativ-restructurare-obligatii-anulare-obligatii-accesorii-in-functie-de-nivel-datoriiRestructurarea/Anularea obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 în cazul debitorilor care au datorii în cuantum mai mare sau egal (restructurare)/mai mici (anulare) cu suma de un milion lei, reglementată prin Ordonanţa Guvernului nr. 6/2019 - INFO 1 AICI SI INFO 2 AICI -...

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.