Declarații fiscale cu termen limită de depunere în luna SEPTEMBRIE 2019 – declarații/obligații fiscale pentru luna 08.2019 (UTIL)

1
333

Pe parcursul si in special al finalul lunii SEPTEMBRIE 2019 (mai exact in perioada 01-30.09.2019), trebuie depuse la unitățile teritoriale MFP/ANAF (ghișeu sau online), după caz, declarațiile fiscale precizate mai jos.

Multumiri pentru fisier – ANAF. UTIL – DACĂ DORIȚI SA ȘTIȚI CE TREBUIA DEPUS LUNA TRECUTA (PANA LA DATA DE 25-30/31)CLICK AICI.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

PENTRU A DESCARCA FISIERUL – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Declaratii Fiscale
Articolul precedentModificări în legislația caselor de marcat – aplicabile în cazul transportului de persoane
Articolul următorDeclarația 300 – ANAF actualizează din nou la PDF-ul inteligent oficial, azi 02.09.2019

1 COMENTARIU

  1. […] Asta doar dacă obțin venituri în baza mai multor contracte de muncă. Declarațiile sunt folosite de firme pentru a obține scutirea de plata majorată a contribuțiilor la pensii (CAS) și sănătate (CASS) pentru luna AUGUST 2019 (declarare in D 112). PENTRU ALTE DECLARATII CE SE DEPUN IN AUGUST 2019 (LA ANAF) – CLICK AICI. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.