AcasăNewsVizualizarea online/Eliberarea pe hârtie - a extraselor de cont de la Trezorerie...

Vizualizarea online/Eliberarea pe hârtie – a extraselor de cont de la Trezorerie (precizări oficiale de ultima oră – ANAF)

Dupa cum stiti deja, publicarea O.M.F.P nr. 2425 din 26 iunie /2019 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.146/2002 privind formarea şi utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului,aprobată cu modificări prin Legea nr.201/2003,aprobate prin Ordinului ministrului finanţelor publice nr.1235/2003 – în Monitorul Oficial al României nr.548 din 3 iulie 2019, a adus o serie de noutati importante cu privire la extrasele Trezoreriei Statului, motiv pentru care apar in ultima perioada precizari suplimentare de la fiecare DGRFP/AJFP (din fiecare judet) – cum este si cea de ieri (26.08.2019), pe care vi-o supunem atentiei in continuare.

Astfel, ANAF precizeaza din nou ca – pentru toate conturile de disponibil deschise pe numele operatorilor economici şi al altor entităţi la unităţile trezoreriei statului,se eliberează extrase de cont în format electronic (fişier PDF cu XML ataşat), fără perceperea de comisioane.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Reprezentanţii legali ai operatorilor economici şi ai altor entităţi care nu sunt de acord cu accesul la vizualizarea şi descărcarea extraselor de cont în format electroni, pe baza certificatului digital calificat ca utilizatori ai serviciilor ˝Spaţiului Privat Virtual˝şi/ sau ˝Depunere declaraţii on-line˝, notifică în scris unitatea trezoreriei statului la care au deschise conturile de disponibil, referitor la faptul că nu optează pentru această modalitate de primire a extraselor de cont.

GRATUIT – Notificare către Trezorerie – prin care firma optează pentru modalitatea de primire pe hârtie a extraselor de cont (model) – click aici

Pentru eliberarea extraselor de cont pe suport hârtie se percep comisioane la nivelul stabilit prin ordin al ministrului finanţelor publice emis potrivit art.10 alin (10) din OUG nr.146/ 2002 privind formarea şi utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Extrase Trezorerie on-line – noi precizări de la ANAF (pentru entități private și publice) – click aici

Sursa (cu multumiri) – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum stiti deja, publicarea O.M.F.P nr. 2425 din 26 iunie /2019 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.146/2002 privind formarea şi utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului,aprobată cu modificări prin Legea nr.201/2003,aprobate prin Ordinului...Vizualizarea online/Eliberarea pe hârtie - a extraselor de cont de la Trezorerie (precizări oficiale de ultima oră - ANAF)
error: Conținutul este protejat !!