Declarația Unică (ANAF 2019) – actualizare PDF inteligent (vers. A 2.0.5 – rezolv. probl. informatice semnare electronica form. și afișarea neconformă)

1
636

Pe site-ul oficial al ANAF a fost actualizat azi, PDF-ul inteligent necesar generării – Declaraţiei unice (DU) – privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice – valabil pentru anul 2019 (in prezent la versiunea A2.0.5 din data de 27.02.2019).

Aplicatia este conforma cu Ordinul Preşedintelui ANAF nr. 49 din 11 ianuarie 2019 text integral si info termen aici – pentru aprobarea modelului, conţinutului, modalităţii de depunere şi de gestionare a formularului „Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice” – publicat in Monitorul Oficial nr. 43 din 16 ianuarie 2019.

PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT (D.U.) – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Pagina oficiala ANAF (pentru alte resurse) – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Declaratii Anuale
Articolul precedentÎnregistrare concedii medicale 2019 – monografie contabila (scurt și la obiect)
Articolul următorDeclarație privind activitatea desfășurata de către agențiile de turism organizatoare – detalii termen, model și informații utile (2019)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.