AcasăDeclaratii fiscaleOrdin ONJN 38/2019 - modalitatea de calcul a taxei lunare, modelul nou...

Ordin ONJN 38/2019 – modalitatea de calcul a taxei lunare, modelul nou de declarație lunară (jocuri de noroc la distantă), etc.

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 120 din 15.02.2019, a fost publicat Ordinul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 38 din 15 Ianuarie 2019 – pentru aprobarea modalității de calcul al taxei lunare prevăzute la art. 53 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene și pentru modificarea anexei nr. 8 la Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 179/2018 privind aprobarea modelului de declarație lunară, sub forma unui formular-tip, pentru veniturile realizate de organizatorii jocurilor de noroc care desfășoară activități de jocuri de noroc potrivit art. 10 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc.

Iata in continuare si textul integral.

PENTRU A DESCARCA TEXT INTEGRAL ORDIN 38 – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa – ONJN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 120 din 15.02.2019, a fost publicat Ordinul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 38 din 15 Ianuarie 2019 - pentru aprobarea modalității de calcul al taxei lunare prevăzute la art. 53 din Ordonanța...Ordin ONJN 38/2019 - modalitatea de calcul a taxei lunare, modelul nou de declarație lunară (jocuri de noroc la distantă), etc.
error: Conținutul este protejat !!