ANAF (DGV) – parfumuri, articole cosmetice, ochelari de soare (în valoare totală de aproximativ 120.000 de euro), reținute în vederea confiscării

1
1738

7.636 recipienți parfumuri, 9.505 buc. diverse articole cosmetice și 158 buc. ochelari de soareîn valoare totală de aproximativ 120.000 de euro, au fost retinute saptamana trecuta – în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

În data de 14.02.2019, inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti – Biroul Echipe Mobile împreună cu lucrători din cadrul I.P.J. Ilfov, pe raza unui complex comercial din judetul Ilfov, au reţinut în vederea confiscării un numar de 7.636 recipienti parfumuri, 9.505 buc. diverse articole cosmetice și 158 buc. ochelari de soare, în valoare totală de aproximativ 120.000 de euro.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Mărfurile în cauză, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu, cum ar fi Bvlgari, Joop, Burberry, Guerlain, Lancome, Mac, Yves Saint Laurent, Therry Mugler, Dolce & Gabanna, Ray Ban etc.

Produsele reținute nu aveau documente de provenienţă, fiind susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, urmând a se sesiza titularii acestor drepturi conform prevederilor legale în vigoare, verificările fiind continuate de lucrătorii din cadrul I.P.J. Ilfov sub aspectul săvârșirii unor fapte de natură penală.

UPDATE (18.09.2019) – Declarația 112 – ANAF a publicat PDF-ul inteligent oficial necesar generării formularului (pentru 2019) – click aici

Sursa (cu multumiri) – Direcţia Generală a Vămilor

Articolul precedentDeclarația 112 – ANAF a publicat PDF-ul inteligent oficial necesar generării formularului (pentru 2019)
Articolul următorOrdin ONJN 38/2019 – modalitatea de calcul a taxei lunare, modelul nou de declarație lunară (jocuri de noroc la distantă), etc.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.