AcasăCodul munciiATENȚIE - probleme la încărcarea pe REGES (Revisal online) pentru angajatorii care...

ATENȚIE – probleme la încărcarea pe REGES (Revisal online) pentru angajatorii care trec de la SRL-D la SRL

Ne-am confruntat cu o problema la un SRL-D, in momentul in care un client de-al nostru a ajuns la termenul de 3 ani si a trebuit sa scoata D (debutant) din deumirea firmei (conform legislatiei in vigoare). Toate bune si frumoase, la ONRC si pe unde a mai avut de schimbat la acte.

Desigur am efectuat modificarea peste tot, in programul de contabilitate, in Revisal (pe PC), etc. Clientul a trebuit insa sa realizeze niste modificari pe Revisal, iar dupa realizarea acestora s-a procedat la incarcarea fisierului .RVS pe https://reges.inspectiamuncii.ro/.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Exact aici a aparut mesajul de avertizare, prin care sistemul existent pe – https://reges.inspectiamuncii.ro/ – indeamna pe angajator sa mearga cu fisierul .RVS la ghiseu, deoarece au fost modificate datele companiei. Deci mare atentie, puneti fisierul pe CD/stick, luati si cpoie dupa CUI-ul nou eliberat de ONRC (cu SRL simplu) – si mergeti cu ele la ghiseu la ITM, insa sa nu uitati si de faimoasa lor adresa de inaintare.

Dupa aceste operatiuni, daca verificati pe https://reges.inspectiamuncii.ro/ – o sa observati ca s-au modificat datele companiei.
Speram sa va fie de folos.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!