Legea 336/2018 – facilități angajare tineri în agricultura (info oficial și text)

0
524

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 1107 din 28 decembrie 2018, a fost publicata Legea nr. 336 din 21 decembrie 2018 – privind aprobarea Programului pentru stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură, acvacultură şi industria alimentară.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, va supunem atentiei cateva precizări suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea reluarii informatiilor) , precum si textul integral:

– Programul vizează acordarea unui sprijin financiar angajatorilor fermieri din agricultură, pentru angajarea tinerilor pentru o perioadă de cel puţin 12 luni, cu normă întreagă.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

– Sprijinul se acordă doar fermierilor care angajează cel puţin 2 tineri.

– Pentru fiecare angajat fermierul va beneficia de un ajutor lunar de 1.000 lei pentru angajaţii cu studii superioare, 750 lei pentru angajaţii cu studii medii şi 500 lei pentru angajaţii fără studii.

– Tânărul beneficiar al programului care a fost angajat beneficiază de scutiri de la plata impozitului pe venit aferent salariului brut stabilit prin contractul de muncă.

PENTRU A DESCARCA LEGEA 336/2018 – CLICK AICI

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.