Acțiunile de protest din Direcțiile Generale Regionale ale Finanțelor Publice se extind – NEWS

0
267

Potrivit sindicatului de profil (PROLEXANAF) – link – exista informatii ca de astazi vor fi proteste si in alte Direcții Generale Regionale ale Finanțelor Publice.

Desi PROLEXANAF a atras atentia reprezentantilor conducerii MFP, ANAF, Guvernului si Parlamentului asupra problemelor legate de proiectul de act normativ cu privire la reorganizarea Fiscului, acesta merge pe repede-inainte. Asa cum s-a mai intamplat, nu s-a tinut cont niciodata de realitatile sistemului, consultarea personalului lipsind cu desavarsire.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Ce vina au angajatii pentru ca acum cinci ani conducerea institutiei a luat o decizie gresita si acum se vrea indreptarea ei – spun sindicalistii?

O nedreptate din trecut nu se repara cu o alta acum – mai spun sindicalistii! Din pacate pentru a fi ascultati se pare ca unica rezolvare o constituie protestul. Atunci cand forta argumentelor invocate nu mai conteaza pentru conducere, singura solutie ramane argumentul fortei angajatilor – precizeaza sindicalistii.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentOPANAF 2937/2018 – metodologie distribuire sume plătite de contribuabili persoane fizice în contul unic și stingere obligații fiscale
Articolul următorOPANAF 2936/2018 – nomenclator obligații fiscale care se plătesc în contul unic de contribuabili persoane fizice

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.