Ghid de completare a formularului L 153 – oficial ANAF și Ministerul Muncii

0
602

Va supunem atentiei ghidul oficial cu privire la completarea L 153 – formular aferent procedurii de transmitere a datelor privind veniturile salariale pentru personalul plătit din fonduri publice, conform Ordinului MMJS nr. 2169/2018 publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 877 din 17.10.2018, ghid redactat de ANAF si MMJS.

Speram sa va fie de folos. NOU – Declarația/Formularul L 153 (formular inteligent – fonduri publice) – actualizare nouă in 31.10.2018, de la ANAFclick aici.

PENTRU A DESCARCA GHIDUL AFERENT L153 – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentNEWS – Inspectorii Antifraudă au verificat peste 1.700 de firme dacă fiscalizează încasările. Acțiunile vor continua!
Articolul următorExemple pentru aplicarea corectă a cotei de TVA – 9% (livrări de alimente) sau 5% (servicii de restaurant sau catering) – proiect MFP

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.