Mărfuri susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 715.900 euro (ghirlande, cizme), reținute de inspectorii vamali în această săptămână

0
180

În data de 25 octombrie 2018 – inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul în Voluntari, jud. Ilfov, au reţinut 68300 bucăţi ghirlande electrice pentru pomul de Crăciun ( diverse modele), mărfuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca TUVRheiland GS Geprufte Sicherheit.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ 341 500 euro.

În data de 23 octombrie 2018 – inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti, au reţinut 2496 perechi cizme pentru femei din înlocuitori, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca /design UGG.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ 374 400 euro.

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa – customs.ro

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentContribuția de asigurări sociale de sănătate pentru veniturile din dobânzi bancare (oficial)
Articolul următorSinteza săptămânii 22.10.2018 – 26.10.2018 – documentații inventariere 2018 (modele gratuite), spețe noi de la ANAF, noutăți salariu minim 2019, etc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.