AcasăCodul munciiDeclarația L 153 (formular inteligent) - privind veniturile salariale ale personalului plătit...

Declarația L 153 (formular inteligent) – privind veniturile salariale ale personalului plătit din fonduri publice

Pe site-ul oficial a fost actualizat PDF-ul inteligent pentru L153 – formular aferent procedurii de transmitere a datelor privind veniturile salariale pentru personalul plătit din fonduri publice, conform Ordinului MMJS nr. 2169/2018 publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 877 din 17.10.2018 .

Obligația completării corecte a prezentei declarații revine tuturor instituțiilor/autorităților publice la care se face referire în cadrul art. 2 din Legea cadru nr.153/2017, cu modificările și completările ulterioare, respectiv tuturor instituțiilor/autorităților publice al căror personal exercită o funcție în baza unui contract individual de muncă, a unui act administrativ de numire ori a unui alt fel de act emis în condițiile legii.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Este indicat ca persoanele numite de conducătorul instituției/autorității publice pentru a completa formularul L153 să facă parte din echipa de resurse umane și/sau serviciul economic/financiar a/al instituției, sau să aibă atribuțiile și cunoștințele corespunzătoare completării datelor detaliate de încadrare și salarizare a angajaților. Conducătorul fiecărei instituții vizate are obligația de a desemna una sau mai multe persoane pentru completarea datelor în formularul L153.

PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT L 153 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

ALTE FISIERE PUSE LA DISPOZITIE DE ANAF SI MINISTERUL MUNCII – AICI SI AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!