Monografie pentru dividendele repartizate din profitul exercițiului financiar curent (dividende trimestrial)

1
1798

Va supunem atentiei un material pus la dispozitie de colegii de pe grupul – Contabili pe Facebook – resursa ce prezinta o monografie pentru dividendele repartizate din profitul exercitiului financiar curent, avand ca baza legala – Legea nr. 163/2018, OMFP nr. 3067/2018 si Legea nr. 227/2015 (Codul Fiscal).

Speram sa va fie de folos. UTIL – ANAF oficial – modalități de repartizare a dividendelor-potrivit prevederilor legale introduse de Legea 163/2018click aici

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL (dividende) – CLICK AICI

Sursa/Autor (cu multumiri si aprecieri) – eticexpert.ro (Adela Barbat)

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentSinteza săptămânii 01.10.2018 – 05.10.2018 – lămuriri ANAF pentru noile case de marcat, registru oficial internship, recomandări de la noi, etc.
Articolul următorInspecția Muncii – amenzi masive în domeniul relațiilor de muncă, în domeniul securității și sănătății în muncă (plus concluzii)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.