Automatizarea facturării în cadrul companiei – o soluție pentru economia de timp

0
194

Cum asiguri o economie de timp și o eficiență mai mare în fiecare zi, pentru tine – ca manager de companie, mai ales în momentul în care ești sigurul care gestionează toate activitățile, iar numărul tău de clienți crește?

O soluție ar fi – automatizarea facturării – mai ales dacă încă emiți facturi scrise de mână sau în Excel (instrumente depasite si care nu iti asigura predictibilitatea si siguranta in afacerea ta). Automatizarea procesului de facturare ar putea „elibera” alte resurse ale companiei, care să poată fi reinvestite pentru susținerea activităților economice productive.

Pentru a atinge acest obiectiv, iți recomandam sa folosești un software modern și inovativ – SMART BILL – care te va ajuta mult la creșterea semnificativă a productivității, în special prin:

– automatizarea procesului de facturare si gestiunea stocurilor
– monitorizarea în timp real a tranzacțiilor tale
– asigurarea permanenta a unui sistem de asistență decizionala, printr-o echipa dedicata de suport, cat si printr-o serie de rapoarte despre vanzari, incasari, facturi neplatite, profit per produs, situatia platilor etc, absolut necesare pentru afacerea ta

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Eliminarea lucrului făcut manual în compania ta, iți reduce și riscul de a pierde informațiile de care ai nevoie la un moment dat. De exemplu, dacă ai un client restant, cu care ai au conflict și acesta iți cere o lista cu facturile emise către el. Ce faci în acest caz? Iei toate cotoarele de facturi la mână, din anii precedenți, pentru a realiza situația necesara? Iți închipui cât timp vei pierde astfel, sau ca vei plăti angajații pentru activități neeficiente într-o zi!

Automatizarea procesului de facturare si gestiune – te va ajuta sa implementezi în compania ta un sistem eficient, nestresant (mai ales când ai de făcut situații pentru clienți), simplu și accesibil (pe orice PC, dar și pe mobil).

Astfel, dacă a venit momentul sa alegi a aplica cele detaliate de noi mai sus, contează pe – SMART BILL – aplicație utilă și eficientă, ce se poate adapta la specificul fiecărei activități (productive, comerciale, etc.).

Articolul precedentMFP a stabilit ca nerespectarea termenului de dotare cu noile case de marcat să intre sub incidența Legii prevenirii
Articolul următorANAF – inspectorii Antifraudă au identificat o fraudă cu articole pentru copii (de cca. 952.703 lei)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.