AcasăCodul munciiNOU - Guvernul a stabilit ca zilele de 16 şi 17 august...

NOU – Guvernul a stabilit ca zilele de 16 şi 17 august 2018 să fie zile nelucrătoare (pentru angajații din sectorul public)

Avem astăzi o veste bună şi pentru angajaţii din sectorul public, vor avea o mică vacanţă în a doua parte a lunii august. Asa reiese din comunicatul prezentat pe site-ul oficial al Guvernului, urmare a sedintei de Guvern de azi – 02.08.2018.

Pentru că ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului este zi liberă – detalii zile libere legal 2018 (aici)Guvernul a stabilit ca şi 16 şi 17 august să fie zile nelucrătoare, pentru a oferi astfel românilor câteva zile de odihnă.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Vor face excepţie locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă, precum şi magistraţii şi personalul din instanţele judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în zilele de 16 şi 17 august şi bineînţeles, participanţii la aceste procese.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

3 COMENTARII

  1. Instantele judecatoresti nu au vacanta toata luna august? Nu cred ca vor sa stabileasca aceste zile nelucratoare din „marinimie”. Sunt pur si simplu disperati dupa acceptarea celor din popor, Si nu mai vor proteste – mai ales cel din 10 august!

  2. Instantele judecatoresti nu au vacanta toata luna august? Nu cred ca vor sa stabileasca aceste zile nelucratoare din „marinimie”. Sunt pur si simplu disperati dupa acceptarea celor din popor, Si nu mai vor proteste – mai ales cel din 10 august!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura