AcasăGeneralOPANAF 1612/2018 - Nomenclator obligaţii plătite în contul unic

OPANAF 1612/2018 – Nomenclator obligaţii plătite în contul unic

Va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 544 din 28 iunie 2018, a fost publicat – Ordinul preşedintelui ANAF nr. 1612 din 28 iunie 2018 pentru aprobarea Nomenclatorului obligaţiilor fiscale care se plătesc în contul unic.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, va supunem atentiei cateva precizări suplimentare – via AJFP Dambovita (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea reluarii informatiilor).

– A fost actualizat Nomenclatorul obligaţiilor fiscale care se plătesc în contul unic.

– Noul nomenclator intră în vigoare la data de 1 iulie 2018.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

– Obligaţiile fiscale la bugetul asigurărilor sociale, prevăzute în vechiul nomenclator (OPANAF 531/2016) care nu se mai regăsesc în noul nomenclator (este vorba de contribuţile de asigurări sociale care au fost abrogate: ex. CAS angajator, CASS angajator, şomaj), se plătesc în contul unic (pentru perioadele anterioare, dacă nu au fost plătite) şi se distribuie potrivit prevederilor legale în vigoare.

PENTRU A DESCARCA TEXTUL OPANAF 1612/2018 – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!