Antifraudă – obligații fiscale neplătite de peste 1 milion de EURO (la dezvoltatori imobiliari)

0
177

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din ANAF au verificat doi dezvoltatori imobiliari din București și au constatat că, în perioada 2012-2017, au dedus nejustificat TVA și au evitat să colecteze TVA în cuantum total de 4,89 milioane de lei.

Dezvoltatorii imobiliari, selectați în urma unei analize de risc fiscal, au recunoscut și acceptat sumele stabilite suplimentar în controalele inspectorilor antifraudă.

În perioada următoare, DGAF va intensifica analiza riscurilor fiscale aferente domeniului de dezvoltare imobiliară și va demara controale antifraudă, în cazul în care vor fi identificate riscuri fiscale semnificative în acest domeniu.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală acționează permanent pentru destructurarea lanţurilor tranzacţionale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale şi pentru reducerea evaziunii fiscale, în vederea atingerii obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară a contribuabililor.

Sursa – DGAF

DETALII ULTIMELE CONTROALE ANAF SI ANTIFRAUDA – CLICK AICI

Articolul precedentVenituri din investiții (conform Codului fiscal) – info actualizat cu modificările aduse de OUG. nr. 18/2018 și OUG nr. 25/2018
Articolul următorSancțiune depășire plafon încasări – speță oficială ANAF

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.