AcasăNewsLa radierea societății comerciale din Registrul Comerțului, contribuabilul nu are obligația depunerii...

La radierea societății comerciale din Registrul Comerțului, contribuabilul nu are obligația depunerii certificatului de atestare fiscală (oficial)

În urmă cu câteva săptămâni a avut loc o discuție pe grupul – Contabili pe Facebook – din care reieșea faptul că în unele județe se solicită depunerea certificatului de atestare fiscală la radierea societății .

Colegul ce ne-a furnizat documentul de mai jos – link – a atras de atunci atenția asupra urmatorului fapt – contribuabilul nu are obligația depunerii certificatului de atestare fiscală, drept pentru care a depus o sesizare la ONRC pentru a lămuri această situație.

Între timp a venit și răspuns de la ei, răspuns ce vi-l atașam. Speram sa va fie de folos si multumim colegului nostru pentru ajutor.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

[pdf-embedder url=”https://cabinetexpert.ro/wp-content/ONRC.pdf”]

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

3 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Foarte utila informatia. Asta inseamna ca ONRC solicita direct acest document sau nu mai este necesar in general?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!