La radierea societății comerciale din Registrul Comerțului, contribuabilul nu are obligația depunerii certificatului de atestare fiscală (oficial)

3
321

În urmă cu câteva săptămâni a avut loc o discuție pe grupul – Contabili pe Facebook – din care reieșea faptul că în unele județe se solicită depunerea certificatului de atestare fiscală la radierea societății .

Colegul ce ne-a furnizat documentul de mai jos – link – a atras de atunci atenția asupra urmatorului fapt – contribuabilul nu are obligația depunerii certificatului de atestare fiscală, drept pentru care a depus o sesizare la ONRC pentru a lămuri această situație.

Între timp a venit și răspuns de la ei, răspuns ce vi-l atașam. Speram sa va fie de folos si multumim colegului nostru pentru ajutor.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

[pdf-embedder url=”https://www.cabinetexpert.ro/wp-content/ONRC.pdf”]

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

3 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Foarte utila informatia. Asta inseamna ca ONRC solicita direct acest document sau nu mai este necesar in general?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.