AcasăNewsAntifraudă - 2,7 tone de legume și fructe, confiscate de inspectori din...

Antifraudă – 2,7 tone de legume și fructe, confiscate de inspectori din angro-urile bucureștene

Inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală București au desfășurat în data de 17 mai controale operative la 69 de comercianți de fructe și legume din angro-urile bucureștene și din județul Ilfov.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 270.800 de lei și au fost confiscate peste 2,7 tone de legume și fructe în valoare de 9.313 de lei. Au fost încheiate 69 de procese verbale dintre care 35 de procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor. În cazul unui comerciant s-a dispus suspendarea activității pentru nedotarea cu aparat de marcat electronic fiscal.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Acțiunea de verificare s-a desfășurat cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție „Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române.

DETALII ULTIMELE CONTROALE ANAF SI ANTIFRAUDA – CLICK AICI

Sursa – DGAF Antifrauda

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!