AcasăGeneralANSPDCP - operatorii nu vor mai avea obligația notificării prelucrărilor de date,...

ANSPDCP – operatorii nu vor mai avea obligația notificării prelucrărilor de date, însa trebuie sa asigure îndeplinirea Reg. UE 2016/679 (GDRP)

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, începând din data de 25 mai 2018 (data aplicării acestui act normativ european), operatorii nu vor mai avea obligația notificării prelucrărilor de date.

În acest context, începând cu această dată, formularul de notificare existent pe site-ul autorității nu va mai putea fi completat de operatori în vederea înscrierii în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal prelucrările efectuate de operatori.

AI NEVOIE DE DETALII SUPLIMENTARE PE SUBIECTUL – GDPR (info si aici)? ATUNCI TRIMITE UN MAIL LA – [email protected] – SAU POTI SUNA LA NUMARUL DE TELEFON – 0721 070 255 . AI DETALII SI AICI – https://www.facebook.com/dataprivacysolutions/ . ATENTIE – WWW.CABINETEXPERT.RO – SUSTINE ACEASTA INITIATIVA SI VA RECOMANDA CONTACTUL CU SPECIALISTII MENTIONATI (SUNTEM DIRECT IMPLICATI). NU DATI ATENTIE ALTOR ENTITATI CE ISI FAC RECLAMA SI VA CER BANI FARA A PRESTA NIMIC.

Totodată, formularele de notificare transmise de operatori anterior acestei date și nesoluționate de Autoritatea de supraveghere, nu vor mai fi înscrise în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal ulterior acestei date.

Cu toate acestea, eliminarea obligaţiei de a notifica autoritatea de supraveghere nu exonerează operatorii, de îndeplinirea obligaţiilor care le revin potrivit dispoziţiilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Sursa – dataprotection.ro

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!