AcasăSituatii financiare anualeNote explicative pentru bilanțul la 31.12.2017 - actualizate la nivel an 2018...

Note explicative pentru bilanțul la 31.12.2017 – actualizate la nivel an 2018 (note de la 1 la 10 – BILANȚ SCURT)

In conformitate cu Ordinul Ministerului Finanțelor Publice nr. 470 din 11 Ianuarie 2018text aici – privind principalele aspecte legate de întocmirea și depunerea situațiilor financiare anuale și a raportărilor contabile anuale ale operatorilor economici la unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice, precum și pentru modificarea și completarea unor reglementări contabile ( Monitorul Oficial nr. 66 din 23.01.2018 ) – numai o serie de entitati sunt obligate la depunerea notelor explicative (alaturi de formularele de bilant) .

Pentru a afla exact criteriile, va recomandam sa consultati articolul nostru – Ce depunem obligatoriu pentru bilanțul la 31.12.2017, dar și în plus, pe lângă formularele stabilite prin OMFP 470/2018click aici . TOT CE AVETI NEVOIE PENTRU DOSAR BILANT – GASITI AICI LINK.

Astfel, pentru cei care au nevoie de primele 10 note explicative, cele ce se depun pentru bilant scurt, le pot descarca de pe link-ul de mai jos. Speram sa va fie de folos si VA RUGAM SA NE SEMNALIZATI APARITIA ACESTORA PE ALTE SITE-URI, FARA A PRECIZA SURSA – ADICA ACEST ARTICOL.

PENTRU A DESCARCA NOTELE EXPLICATIVE, DE LA 1 LA 10 (VARIANTE EDITABILE SI GRATUITE) – CLICK AICI

ATENȚIE – recomandam sa descarcați cu Internet Explorer pe moment, deoarece pe celalalte browsere se poate sa aveți mesaje de eroare (malaware, etv.). Va garantam însă ca nu sunt viruși sau alte probleme cu fișierele.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

4 COMENTARII

  1. Am incercat sa descarc notele explicative pentru bilantul la 31.12.2017 … note actualizate la nivel de an 2018… dar nu mi se permite, imi apare mesajul „fisier rau intentionat” …. ????????????? Antivirusul mi-a blocat descarcarea… Ce pot intelege eu ? ca site-ul dvs. promoveaza fisiere virusate ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!