AcasăTVA - modificari si noutatiProduse obținute din deșeuri și alte metale (taxare inversă) - speță ANAF

Produse obținute din deșeuri și alte metale (taxare inversă) – speță ANAF

Intrebare – Se aplica taxarea inversa la livrarea de bare care au fost obtinute din deseuri feroase si neferoase la care au fost adaugate si metale primare (ex. zinc, staniu, nichel)?

Raspuns – Potrivit Codului fiscal, se aplica taxarea inversa la livrarea de deseuri feroase si neferoase, de rebuturi feroase si neferoase, inclusiv produse semifinite rezultate din prelucrarea, fabricarea sau topirea acestora.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Ca urmare, pentru livrarea de bare care au fost obtinute din deseuri feroase si neferoase la care au fost adaugate si metale primare (ex. zinc, staniu, nichel) nu se aplica taxarea inversa.

Baza legala – Legea nr 227 / 2015 articolul 331 al. 2 lit. a pct. 1

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 10.04.2017 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!