AcasăNewsNEWS - sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2,6 milioane de lei...

NEWS – sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2,6 milioane de lei aplicate de inspectorii ANTIFRAUDĂ în centrele comerciale din capitală

Direcția generală antifraudă fiscală organizează permanent acțiuni care vizează prevenirea evaziunii fiscale, creşterea gradului de conformare a contribuabililor și consolidarea unui mediu concurențial corect prin desfăşurarea de activităţi de control orientate spre zone şi domenii economice în care se manifestă fenomene de evaziune fiscală, indisciplină financiară ori slabă conformare.

Pe aceste coordonate, în contextul intensificării activității de comerț din centrele comerciale din județul Ilfov și municipiul București, în perioada 28.03 – 04.04.2018, inspectori antifraudă din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală au efectuat acțiuni de control în cadrul cărora au fost verificați 107 contribuabili, fiind aplicate amenzi contravenționale în sumă totală de 1.560.000 lei și au fost confiscate sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri a căror proveniență nu a fost justificată, în valoare totală de 241.958 lei.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

De asemenea, în cursul zilei de 04.04.2018, 77 inspectorii antifraudă au desfășurat o amplă acțiune de control în complexul comercial ”Europa”. Acțiunea de control a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei Române pe toată perioada desfășurării. În cadrul acestei acțiuni au fost verificați 45 contribuabili, au fost aplicate amenzi contravenționale în valoare totală de 586.000 lei și s-a dispus confiscarea unor sume (numerar) şi bunuri a căror proveniență nu a fost justificată în valoare totală de 295.300 lei.

Acțiunile de control au la bază analize de risc efectuate la nivelul Direcției generale antifraudă fiscală și vor continua și în perioada următoare în toate zonele în care a fost evaluat un risc ridicat de neconformare.

Sursa – Antifrauda FB

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!