AcasăCodul munciiAdeverință de salariat - 2018 (Casa de Sănătate) - model oficial CNAS

Adeverință de salariat – 2018 (Casa de Sănătate) – model oficial CNAS

Pornind de la comunicarea oficiala a CNAS – link – care precizeaza ca – in situațiile în care salariații, urmare interogării sistemului informatic, nu apar asigurați, este necesară prezentarea salariatului sau a angajatului care întocmește declarațiile D112 la biroul Declarații al CAS (judetean – n.r.) – fie cu adeverința de salariat , fie cu D112 (în situația în care mai mulți salariați ai aceluiași angajator se regăsesc în această situație) în vederea identificării pe CUI si CNP a erorilor de transmitere/întocmire a D112 – ne-am gandit sa va supunem atentiei si modelul oficial prezentat de CNAS cu aceasta ocazie.

Speram sa va fie de folos. DISTRIBUITI LINK-UL SI LA COLEGII CARE AU NEVOIE – AVETI IN PARTEA STANGA BUTOANELE PENTRU DISTRIBUIRE PE RETELELE SOCIALE. MULTUMIM.

PENTRU A DESCARCA MODEL ADEVERINTA CAS – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!