AcasăCodul munciiNou de la ITM - campanie națională în care sunt vizate firmele...

Nou de la ITM – campanie națională în care sunt vizate firmele cu activități din domeniul construcțiilor (oficial)

Va supunem atenției un document oficial cu privire la o noua campanie nationala privind respectarea prevederilor legale in ceea priveste instruirea si informarea lucratorilor in activitatile din domeniul constructiilor.

Campania are ca obiectiv – Cresterea gradului de constietizare a angajatorilor in ceea ce priveste necesitatea respectarii cerintelor minime de securitate si sanatate in munca in activitatile de instruire si informare a lucratorilor in domeniul constructiilor. Sursa fisier – ITM Harghita.

PENTRU A DESCARCA FISIERUL – CLICK AICI

PS – fisierul contine si check-list-ul pe care il are in vedere ITM-ul, cu prilejul verificarilor ce au loc in cadrul acestei campanii. Campania se vor desfasura pe perioada – trim. I – trim. IV (2018).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!