Camera Deputaților vot final – Vinerea Mare (sau ultima zi de vineri înaintea Paştelui) – zi de sărbătoare legală

1
226

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, 28 februarie, în şedinţa plenului, o propunere legislativă pentru completarea art. 139 din Legea 53/2003 – Codul muncii, prin care Vinerea Mare – ultima zi de vineri înaintea Paştelui – devine zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Potrivit sursei noastre – Curentul – Legea (Camera Deputatilor fiind camera decizionala) va merge la promulgare la președintele Iohannis care cel mai probabil nu o va respinge.

UPDATE (12.03.2018) – OFICIAL – Vinerea Mare (sau ultima zi de vineri înaintea Paştelui) este zi de sărbătoare legală – decret semnat de Președinte – click aici

Sărbători legale începând cu 01.01.2018 – zile libere în care legal nu se lucrează (conform legislație) – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Ordinea de zi pentru şedinţele Camerei Deputaţilor din zilele de 26 şi 28 februarie 2018 – o gasiti aici pe cdep.ro. Inregistrearea sedintei – aici.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentANAF publica proiect de ordin – pentru normele de aplicare a prev. art. I și III din OUG nr. 3/2018 (suportare de la BS a unei părți din CASS, concedii medicale, etc)
Articolul următorDeclararea şi plata impozitului pe profit aferent anului 2017 – pana la termenul legal din 2018

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.