Contribuția asiguratorie pentru muncă se virează în contul bugetar 20.A.47.03.00 – comunicat nou ANAF

0
448

Contribuția asiguratorie pentru muncă se virează în contul bugetar 20.A.47.03.00 „Sume din contribuția asiguratorie pentru muncă în curs de distribuire” codificat cu codul de identificare fiscală al contribuabililor, ce se regăsește pentru fiecare trezorerie în secțiunea Asistență contribuabili – Coduri IBAN .

Pentru a identifica codul IBAN pentru contul în care se efectuează plata contribuției asiguratorie pentru muncă – pe fiecare județ – conform precizarilor ANAF, trebuie sa urmati pasii pe care i-am detaliat anterior aiciCLICK AICI. ATENTIE – BUGETUL/DESTINATARUL IN CARE SE FACE VARSAMANTUL ESTEBUGETUL DE STAT.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Pentru cei care au optiune de a genera OP in programul de evidenta contabila este mai simplu, adica se poate genera OP sau FV direct de acolo. Puteti genera OP sau FV si din aplicatia oficiala ANAF 2018 – CLICK AICI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.