AcasăIntreprinderi IndividualeCalculator chirii oficial ANAF (în Euro și Dolari) - în vederea completării...

Calculator chirii oficial ANAF (în Euro și Dolari) – în vederea completării Declarației privind veniturile realizate din România pe anul 2017 (formularul D 200)

Va supunem atentiei, via anaf.ro – model in Excel pentru – calculator pentru determinarea venitului din cedarea folosinței bunurilor, pentru contractele de închiriere încheiate în Euro si in Dolari, în vederea completării Declarației privind veniturile realizate din România pe anul 2017 (formularul D 200).

Speram sa va fie de folos. Practic, calculatorul oficial calculeaza venitul brut in functie de chiria in valuta din fiecare luna, aplica procentul de cheltuieli deductibile (40%), stabilind in final venitul net anual – date pe care apoi le preluati usor in D 200.

Calculator chirii în Euro – descarca de aici

Calculator chirii în Dolari – descarca de aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

ALTE RESURSE UTILE:

– Declarația 200 – care este termenul depunere în anul 2018 (pentru raportare an 2017) – CLICK AICI
– Declarația 200 – a fost publicat PDF-ul inteligent oficial ANAF, necesar generării formularului (raportare venituri 2017) – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!