Minuta informare întocmită cu ocazia Actului Adițional la CIM – model pentru majorare salariu minim la 1.900 lei

2
759

Ca si anul trecut, pornind de la atenționarea anterioara – detalii aici – cu privire la faptul ca, majorarea salariului minim prin Act Adițional presupune și întocmirea minutei de informare, va supunem atentiei, si cu sprijinul colegilor de pe Contabili pe Facebook , un model de astfel de minuta.

Speram sa va fie de folos, ACEASTA FIIND IN CONFORMITATE CU Art. 17. “Informarea cu privire la clauzele contractului de munca”, alin. (1) si (5) – CODUL MUNCII . REPETAM – INTOCMITI DECIZIE COLECTIVA – ESTE LEGAL, ESTE MAI SIMPLUMODEL OFICIAL AICI.

PENTRU MODELUL DE MINUTA – IN CAZUL ACTULUI ADITIONAL DE MAJORARE A SALARIULUI MINIM LA 1.900 LEI – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

Articolul precedentATENȚIE – dacă s-a făcut majorarea salariului minim prin Act Adițional, trebuie întocmită și minuta de informare
Articolul următorTaxare inversă pentru livrări de bijuterii din aur uzate – TVA

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.