AcasăGeneralPașii cei mai rapizi și siguri pentru a emite o factura -...

Pașii cei mai rapizi și siguri pentru a emite o factura – pentru cei la început de drum în business

Dupa cum puteti observa din banner-ul amplasat in dreapta, Smart Bill va pune la dispozitie posibilitatea de a incerca gratuit programul lor de facturare, foarte util daca esti la inceput de drum cu o firma si nu prea cunosti “meandrele” afacerilor .

Recomandam ca inainte de toate sa luati legatura cu un contabil care sa va indrume cu privire la obligatiile fata de clienti si furnizori si care mai mult ca sigur va va ajuta sa alegeti un program de facturare in relatia cu viitorii clienti.

Avand in vedere ca poate nu cunoasteti Smart Bill, ne-am gandit sa va spunem noi care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti pentru a fi in regula cu sistemul de facturare catre clienti.

Astfel, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa intrati pe sitesmartbill.ro – si sa dati click pe butonul “Incearca gratuit 30 de zile”. Apoi alegeti “Incearca Facturare gratuit” si pe urmatoarea pagina introduceti codul fiscal al noii firme.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Smart Bill va incarca automat datele firmei tale de pe mfinante.ro, dupa care trebuie sa dai click pe “Inainte” si sa setezi cele necesare in pasul 3. Daca ai facut totul corect vei putea intra in noul cont.

In noul tau cont vei fi intampinat de un mesaj in care trebuie sa iti alegi formatul de factura dorit. Ai la dispozitie 4 modele de facturi, precum si mai multe formate de tiparire. Alege pe cel care iti place si mergi mai departe.

Pentru a putea obtine cat mai mult de la Smart Bill, trebuie sa configurezi cum trebuie aplicatia, urmand si acesti pasi:

Adauga un cont IBAN (ca astfel clientii sa stie repede contul in care trebuie sa faca plata catre firma ta);
– Adauga o sigla pentru documentele tale (astfel vei avea o imagine buna in fata clientilor tai);
– Emite prima factura (chiar si de proba, ca sa vezi cum vor arata facturile emise, astfel putand remedia eventualele greseli);
– Trimite documente pe email (le fel ca mai sus, chiar si de proba, ca sa vezi cum o sa arate mail-ul trimis care clienti);
– Instaleaza aplicatia de mobil (Android, iOS) – ca sa poti emite facturi de oriunde
🙂

In speranta ca v-am fost de ajutor, va recomandam calduros sa incercati Smart Bill. Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!