AcasăCodul munciiCerere (solicitarea scrisă către CAS) pentru recuperarea sumelor din concediile medicale plătite...

Cerere (solicitarea scrisă către CAS) pentru recuperarea sumelor din concediile medicale plătite – model (Anexa 10 la norme OMS 15/2018)

Dupa cum stiti, in MONITORUL OFICIAL NR. 31 din 12 ianuarie 2018, a fost publicat ORDINUL COMUN AL MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII Nr. 15/05.01.2018 si al CASEI NAŢIONALE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE NR. 1311/29.12.2017text integral – pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate.

Potrivit actului normativ (ART. 64 – (2)), dar si din experienta de pana cum, cunoasteti probabil faptul ca – pentru recuperarea sumelor din concediile medicale platite, angajatorul depune la registratura casei de asigurări de sănătate solicitarea scrisă, la care se ataşează celelalte documente suport.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Avand in vedere cele de mai sus – va propunem spre download – modelul editabil 2018 (conform ordinului). ALTE DOCUMENTE NECESARE DOSARULUI CE SE DEPUNE LA CAS:

Adeverință din care reiese numărul de zile de concediu medical avute în ultimele 12/24 luni – model oficial 2018 (OMS 15/2018)click aici
Centralizator privind certificatele de concediu medical aferent lunii/lunilor – model valabil 2018click aici

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE SOLICITARE – CLICK AICI


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura