AcasăTVA - modificari si noutatiFormularul 094 trebuie depus până la data de 25 ianuarie 2018, inclusiv...

Formularul 094 trebuie depus până la data de 25 ianuarie 2018, inclusiv – COMUNICAT NOU ANAF

25 ianuarie este termenul până la care persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, conform art. 316 din Codul fiscal, care au utilizat trimestrul ca perioadă fiscală în anul precedent, nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri şi nu au depăşit plafonul de 100.000 euro, al cărui echivalent în lei se calculează pe baza cursului de schimb comunicat de Banca Naţională a României, valabil pentru data de 31 decembrie a anului 2017CURS BNR AICI – au obligaţia să depună formularul 094 -’’Declaraţie privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic şi care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri în anul precedent’’.

Formularul se completează în două exemplare, un exemplar, semnat conform legii, se depune la organul fiscal competent, direct la registratură sau la poştă, prin scrisoare recomandată, iar celălalt exemplar se păstrează de către persoana impozabilă. NU SE POATE DEPUNE ONLINE (n.r.).

Declarația 094 – model valabil pentru anul 2018, editabil și gratuit (plus info termen limită depunere în 2018) – CLICK AICI

Baza legală: art.322 alin.(6) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.631/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare de înregistrare/anulare a înregistrării în scopuri de taxă pe valoarea adăugată

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Sursa (cu multumiri) – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice OLT


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

9 COMENTARII

  1. Buna Ziua,
    Nu mai pot lista continutul unui articol de pe site.
    Imi apare o atentionare Alert!Continutul este protejat!
    Puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac?
    Multumesc!

  2. dai print direct din browser si merge. a trebuit sa ne protejam de cei care copiaza continutul site-ului, il pun la ei pe site si nu specifica sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura