AcasăSituatii financiare anualeDeclarație de inactivitate - a fost publicat PDF-ul inteligent valabil 2018 (ANAF...

Declarație de inactivitate – a fost publicat PDF-ul inteligent valabil 2018 (ANAF – S 1046) – pentru persoanele juridice care de la constituire nu au desfășurat activitate (în 2017)

Potrivit art. 36 alin. (2) din Legea contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare – persoanele juridice care de la constituire nu au desfăşurat activitate, precum şi subunităţile fără personalitate juridică din România care aparţin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, care de la constituire nu au desfăşurat activitate, depun o declaraţie în acest sens, în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice.

Prevederile de mai sus se aplică şi persoanelor juridice fără scop patrimonial. . Aplicatia este actualizata la data de 30.12.2017 – conform site oficial ANAF (link mai jos).

PENTRU A DESCARCA PDF-UL INTELIGENT NECESAR GENERARII DECLARATIEI DE INACTIVITATE (VALABIL 2018) – CLICK AICI

LINK OFICIAL APLICATIE ANAF (PLUS ALTE FISIERE) – CLICK AICI

13 COMENTARII

  1. pentru societatile SRL care au fost suspendate timp de 3ani ,si dupa aceasta perioada li se cere sa depuna Dec. 100 pe zero la fiecare trim ,acum la sf anului trebuie sa depuna si aceasta DEC 1046 de inactivitate?

  2. De la “constituire ” , dar cele care nu au avut activitate -adica pe zero tot anul 2017,- mai trebuie să depună declarația pentru inactivitate? Ori bilanț pe zero? Ar trebui să depună declarație de inactivitate. Hârtia trebuie să fie scumpa ca după cum știți tăierile masive criminale ale pădurilor din România duce si la factorul CONSUM IMENS DE HARTIE,…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!