AcasăSituatii financiare anualeDeclarația de inactivitate - care este termenul de depunere în anul 2018...

Declarația de inactivitate – care este termenul de depunere în anul 2018 (pentru raportare aferenta an 2017)

Dupa cum stiti, din articolele noastre anterioare, entităţile care nu au desfăşurat activitate de la constituire până la 31 decembrie 2017trebuie să depună (în acest sens) la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice o declaraţie pe propria răspundere a persoanei care are obligaţia gestionării entităţii.

Depunerea la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice a declaraţiilor entităţilor care nu au desfăşurat activitate de la constituire până la 31 decembrie – se efectuează în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, RESPECTIV PANA LA 01.03.2018 .

APLICATIA OFICIALA – Declarație de inactivitate – PDF inteligent 2018 – pentru persoanele juridice care de la constituire nu au desfășurat activitate (S 1046) – click aici

1421327446_Definitivarea impozitului pe profit 2014 (14.01 CHESTIUNE IMPORTANTA – CU APLICARE DE CATIVA ANIdeclarațiile de inactivitate nu se depun NUMAI în format tiparit/print – in baza unui model propriu, elaborat de fiecare contribuabil .

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

1421327446_Definitivarea impozitului pe profit 2014 (14.01 În vederea depunerii declarațiilor de inactivitate în formă electronică, având atașată o semnătură electronică extinsă, sau numai în format hârtie și în format electronic, entitățile folosesc programul de asistență pus la dispoziție gratuit de către Ministerul Finanțelor Publice pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală .

Prevederile referitoare la depunerea declarației, se aplică în mod corespunzător și subunităților fără personalitate juridică din România, care aparțin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, de către fiecare asemenea subunitate.

10 COMENTARII

  1. Si daca am.avut srl fara activitate.si in primul an am depus declaratia 100 pe zero si după aceea tot fara activitate a fostnsrl am depus 1146 lipsa activitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!