AcasăNewsSmart Bill Conta - prezentare de produs

Smart Bill Conta – prezentare de produs

Dupa cum ne-au obisnuit de ceva timp, cei de la Smart Bill ne-au rasfatat din nou aseara cu un eveniment vesel si bogat in informatii utile. Organizat in incinta salii de evenimente Epika de la Mall Baneasa, prezentarea de produs Smart Bill Conta a reunit membrii echipelor Smart Bill din Bucuresti si Sibiu, acolo unde noul modul al aplicatiei prinde viata si glas.

Smart Bill Conta este cu siguranta viitorul contabilitatii in Romania. Creat pentru a usura viata contabililor si a antreprenorilor, acest produs urmareste sa inlature prapastia dintre acestia, transformand munca administrativa pe de o parte si eforturile uriase de verificare si reconciliere ale informatiilor primite, pe de o alta, intr-o activitate placuta si simpla.

Nu este vorba doar despre o simpla dezvoltare a aplicatiei oferite de Smart Bill, modulul de contabilitate reflecta modul in care relatiile intre antreprenori si contabili ar trebui sa functioneze, propune o tehnologie in pas cu vremurile, care are capacitatea de a schimba paradigme si mentalitati.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Contabilitatea este o meserie dificila si incarcata de provocari, dar cu Smart Bill ea poate deveni placuta si simpla, cel putin in ceea ce priveste operatiunile recurente.

Noi abia asteptam sa incercam noul produs, Smart Bill Conta si va sfatuim sa faceti la fel. Si nu uitati, pentru firmele de contabilitate, este si va ramane 100% GRATUIT!

Succes Smart Bill Conta – din partea noastra.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura