AcasăNewsNOU - opțiune conectare la imprimantă fiscală a unui PC, telefon inteligent,...

NOU – opțiune conectare la imprimantă fiscală a unui PC, telefon inteligent, tableta, POS (din 01.08.2018) – pentru tipărire bon fiscal

Va informam ca, printre proiectele de acte normative ce au fost incluse pe agenda şedinţei Guvernului României din 8 noiembrie 2017, ora 13.00 – s-a aflat si PROIECTUL DE HOTĂRÂRE pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice pentru aplicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.479/2003 .

O noutate absoluta o constituie posibilitatea contribuabilului de a emite bonul fiscal pentru client si prin intermediul altor dispozitive, nu exclusiv prin intermediul unei case de marcat (ca pana acum). Astfel, contribuabilul poate conecta PC-ul, telefonul inteligent, tableta, POS-ul – la o imprimanta fiscala – decat la o casa de marcat cu jurnal electronic.

UPDATE (08.11.2017) – Guvernul a stabilit cerințele tehnice pentru implementarea caselor de marcat cu jurnal electronic – oficial – click aici

Potrivit proiectului – imprimantele fiscale sunt dispozitive care includ un modul fiscal, controlat de un program de control memorie fiscală și periferice controlabile de către acesta; nu au program de aplicație propriu și se interfațează cu un sistem de calcul de tip calculator, terminal pentru transferul electronic de fonduri la punctul de vânzare-POS, sau cu un dispozitiv de tip telefon inteligent, tabletă, precum și altele asemenea, ce dispun de un program de aplicație dedicat și identificabil; Interfațarea se poate realiza prin cablu serial, magistrală serială universală-USB, rețea, precum și rețea fără fir -Wi-Fi sau Bluetooth.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Detalii si in clip – incepand cu minutul 13:15:

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

  1. Eu nu inteleg unde e noutatea aici. Exista si acum imprimante fiscale conectate la PC, toate supermarketurile au asa ceva, ce e nou ca nu inteleg?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura